Filmările pentru cel de-al 25-lea lungmetraj din franciza “James Bond” au fost suspendate în urma unui accident suferit de protagonistul acestei pelicule, actorul britanic Daniel Craig, informează marți site-ul revistei Variety.

Potrivit tabloidului The Sun, actorul a căzut în timp ce alerga în mare viteză pe platoul de filmare din Jamaica, săptămâna trecută, și ar fi fost transportat apoi la o clinică din Statele Unite pentru a face un set de radiografii. În urma acestui incident, filmările de la “Bond 25” au fost suspendate.

Același cotidian citează o sursă care a ținut să își protejeze identitatea, potrivit căreia Daniel Craig filma una dintre ultimele sale scene programate în Jamaica. “Sprinta în timpul filmării, dar a alunecat și a căzut destul de ciudat. Avea dureri mari și se plângea de una dintre glezne”, a declarat sursa.

Deși nu este cunoscută deocamdată perioada de timp pentru care producția acestui film va fi amânată, The Sun afirmă că filmările programate la Pinewood Studios, legendarul studio cinematografic din Londra, ce ar fi trebuit să înceapă în acest weekend, au fost anulate.

În august 2017, o accidentare a actorului Tom Cruise a dus la stoparea pentru aproape două luni a producției de la “Mission: Impossible – Fallout”. Data de lansare a peliculei a rămas neafectată, în pofida accidentării suferite de Tom Cruise, care și-a fracturat o gleznă în timpul realizării unei cascadorii.

Nu este pentru prima dată când Daniel Craig, care își execută singur multe dintre cascadoriile sale, se accidentează pe platoul unui film din seria “James Bond”. El a rămas fără doi dinți în urma unei scene din filmul ce a marcat debutul său în această franciză, “Casino Royale”, și-a tăiat vârful unui deget și a suferit o ruptură musculară la nivelul umărului în timp ce filma pentru “Quantum of Solace” și și-a accidentat unul dintre genunchi într-o scenă de luptă din filmul “Spectre”.

O potențială amânare a filmărilor reprezintă încă o decepție pentru proiectul “Bond 25”, care, după un foarte dificil proces de scriere a scenariului, s-a confruntat și cu plecarea regizorului original, Danny Boyle, în urma unor diferențe creative pe care cineastul le-a avut cu producătorii Barbara Broccoli și Michael G. Wilson. Ca urmare, debutul producției a fost amânat, la fel ca data de lansare, ce era prevăzută inițial pentru octombrie 2019. În prezent, lansarea acestei pelicule este programată pentru 8 aprilie 2020.

Actorii din distribuția acestui film au fost anunțați în aprilie, când pelicula a intrat în mod oficial în etapa de producție. Rami Malek, actor premiat cu Oscar, a fost confirmat în rolul personajului negativ. Actori din filmele precedente ale francizei, precum Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris și Ralph Fiennes, își vor relua rolurile originale și vor fi prezenți la rândul lor în noua peliculă. Filmul va include și câteva nume noi pe afiș – Anna De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen și Dali Benssalah.

“Bond 25” va fi turnat în Marea Britanie, Italia, Jamaica și Norvegia.

Cary Joji Fukunaga va regiza acest lungmetraj pe baza unui scenariu scris de Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns și Phoebe Waller-Bridge. Titlul oficial al producției nu a fost deocamdată dezvăluit. 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/daniel-craig-s-a-accidentat-in-jamaica-filmarile-de-la-bond-25-au-fost-suspendate-54452.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/daniel-craig-s-a-accidentat-in-jamaica-filmarile-de-la-bond-25-au-fost-suspendate-54452-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv