Răzvan Lucescu (50 de ani) a semnat prelungirea contractuală cu PAOK Salonic. Deși mai avea un an din actuala înțelegere, presa din Grecia anunță că patronul Ivan Savvidis a decis să îi acorde un nou angajament, pentru a-și arăta reunoștința pentru perfomanțele foarte bune din acest an.

Pe lângă extinderea contractului cu încă un sezon, până în 2021, Răzvan Lucescu va primi și o mărire de salariu, astfel că va ajunge la 800.000 de euro/ sezon. După ce a câștigat titlul cu PAOK Salonic, primul după 34 de ani, antrenorul român a cucerit și Cupa Greciei. PAOK a învins-o în finala de la Atena pe AEK, 1-0, după golul marcat de Akpom în finalul primei reprize. Este primul event din istoria clubului din Salonic și a treia Cupă a Greciei la rând. Răzvan Lucescu a fost pe bancă la ultimele două, toate cele trei trofee fiind cucerite în fața lui AEK Atena.

PAOK rupe, așadar, supremația echipelor din Atena și va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor în sezonul viitor, urmând să atace prezența în grupele celei mai importante competiții la nivelul echipelor de club.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/razvan-lucescu-si-a-prelungit-contractul-cu-paok-salonic-presa-54429.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/razvan-lucescu-si-a-prelungit-contractul-cu-paok-salonic-presa-54429-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv