Cântărețul de manele Nicolae Guță a scos o piesă intitulată ”Victorie PSD” în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din acest an. Pe parcursul piesei, Guță îi îndeamnă pe fanii săi să ”ștampileze trandafirii”.

În același timp, în clipul video al piesei, sunt rulate imagini de la mitingul uriaș al PSD din vara anului 2018, dar și de la festivalul Neversea și alte mitinguri ale social-democraților.

VIDEO aici: https://www.youtube.com/watch?v=14Htut-P4HU

Totodată, în clipul video mai pot fi văzuți Liviu Dragnea și alți lideri democrați.

Pe pagina de Facebook, Guță a scris: “Mai facem si dedicatii speciale ca doar traim intr-o tara democratica!”. Postarea i-a atras însă multe critici, având nu mai puțin de 970 de comentarii, cele mai multe negative. Postarea, care însoțește link-ul cu melodia, are și 260 de distribuiri.

În 2009, Nicolae Guță a mai lansat o manea dedicată fostului președinte Traian Băsescu. ”Și-l vom pune președinte, că Băsescu nu ne minte”, spunea Nicolae Guță în manea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/nicolae-guta-manea-pentru-psd-in-plina-campanie-electorala-54432.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/nicolae-guta-manea-pentru-psd-in-plina-campanie-electorala-54432-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv