Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat turneul de dublu de la Madrid, duminică, după ce au trecut în ultimul act de cuplul format din Diego Schwartzman și Dominic Thiem, scor 6-2, 6-3.

Perechea româno-olandeză și-a adjudecat primul set după doar jumătate de oră, Schwartzman și Thiem câștigând doar două game-uri. În actul secund, lucrurile au avut o desfășurare similară. Tecău și Rojer au condus chiar și cu 4-1, au salvat mai multe mingi de break ale adversarilor, și s-au impus cu 6-3, la capătul unui joc care a durat puțin peste o oră.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer își trec astfel în cont cea mai bună performanță în sezon, printr-o câștigarea unui turneu Masters 1000. Cei doi mai au o semifinală și o finală jucate în turnee de 500 de puncte.

În drumul spre titlul de la Madrid, Tecău și Rojer au trecut de frații Bryan, Bob și Mike, Edmund/Skupski, în sferturi au beneficiat de abandonul lui Demoliner/Medvedev, în timp ce în semifinală au trecut de Koolhof/Tsitsipas.

Astfel, Horia Tecău ajunge la titlul cu numărul 35 obținut la dublu și la al 18-lea obținut alături de Jean-Julien Rojer. Printre cele mai importante performanțe ale celor doi se numără câștigarea turneelor de Grand Slam de la Wimbledon, în 2015, și de la US Open, în 2017.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/horia-tecau-si-jean-julien-rojer-au-castigat-turneul-de-dublu-de-la-madrid-54434.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/horia-tecau-si-jean-julien-rojer-au-castigat-turneul-de-dublu-de-la-madrid-54434-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv