Copilul de opt luni care a fost strâns de gât de mama sa, cunoscută ca suferind de depresie, a murit, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Pediatrie din Galați. Mama va fi supusă unei expertize psihiatrice și ar putea fi acuzată de omor calificat.

Incidentul a avut loc sâmbătă, într-un apartament din orașul Galați. Potrivit polițiștilor, IPJ Galați a fost sesizat că o femeie și-ar fi strâns de gât fiul, în vârstă de 8 luni.

Femeia este cunoscută ca suferind de depresie, iar la sosirea ambulanței aceasta avea venele tăiate.

Ambulanța a făcut manevre de resuscitare asupra copilului, reușind să-l stabilizeze hemodinamic și să-l transporte la spital. În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, bebelușul a murit, au declarat surse medicale, pentru corespondentul MEDIAFAX.

„Din primele verificări s-a constatat că femeia suferă de depresie, fiindu-i administrate medicamente în acest sens, iar când soțul, împreună cu celălalt fiu, s-au întors de la cumpărături, aceasta le-a spus că l-a sugrumat pe celălalt copil al lor”, au spus reprezentanții IPJ Galați.

După moartea copilului, anchetatorii vor solicita realizarea unei expertize psihiatrice pentru a stabili încadrarea faptei. În funcție de rezultatele expertizei, femeia care și-a omorât copilul ar putea fi acuzată de omor calificat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/copilul-de-opt-luni-strans-de-gat-de-mama-sa-a-murit-54426.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/copilul-de-opt-luni-strans-de-gat-de-mama-sa-a-murit-54426-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv