Fetița de 6 ani din localitatea Repedea, județul Maramureș, este căutată de mai bine de 48 de ore, după ce a dispărut de acasă, iar șansele de a mai fi găsită în viață scad, odadă ce tricoul cu care era îmbrăcată a fost găsit în apă, la aproximativ 300 de metri de locuință.

Reprezentanții IPJ Maramureș au declarat, duminică, în a treia zi de căutări, că cel mai probabil fetița a căzut în râu și a fost luată de apă. La căutări participă echipaje de polițiști, jandarmi, pompieri și foarte mulți voluntari. Potrivit ultimelor informații, tricoul fetiței a fost găsit în apă, la o distanță de aproximativ 300 de metri de locuință.

„Din păcate încă nu a fost găsită. Echipaje de poliție, jandarmi, pompieri și foarte mulți voluntari s-au angrenat în căutarea ei. Ca ipoteză, este foarte probabil să fi căzut în râu, pentru că înainte ca ea să dispară s-a jucat pe marginea râului cu o altă fetiță, în vârstă de 4 ani, iar aceasta a indicat râul în momentul în care a fost întrebată unde este fetița dispărută. Din păcate apa a fost foarte mare deoarece săptămâna trecută a plouat și este posibil să fi fost dusă pe o distanță mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, subinspector de poliție Florina Meteș, pentru corespondentul MEDIAFAX.

Fetița a dispărut, vineri, în jurul orei 14.00, din localitatea Repedea, județul Maramureș, ultima dată fiind văzută în timp ce se juca cu o altă fetiță, în curtea unui vecin. La operațiune participă și un câine de urmă din cadrul IPJ.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/cazul-fetitei-de-6-ani-care-a-disparut-de-acasa-tricoul-gasit-in-apa-la-300-de-metri-de-locuinta-54431.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/cazul-fetitei-de-6-ani-care-a-disparut-de-acasa-tricoul-gasit-in-apa-la-300-de-metri-de-locuinta-54431-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv