O bătrână din Irlanda și-a reîntâlnit mama în vârstă de 103 ani, la aproximativ șase decenii după ce pensionara a început să o caute pe cea care i-a dat viață.

 Eileen Macken, în vârstă de 81 de ani, a fost abandonată când era mică la un orfelinat din Dublin, Irlanda. La vârsta de 19 ani, ea a început să o caute pe mama ei, Elizabeth, iar peste șase decenii, un genealogist i-a dat de urmă femeii, în Scoția, scrie BBC.

Alături de soțul ei, George (82 de ani) și una dintre fiicele ei, femeia s-a dus glonț la ușa mamei ei, unde a fost întâmpinată cu căldură.

”Le-am spus copiilor mei: toată viața am iubit-o pe această doamnă și n-am știut cine e, dar acum sunt tare fericită. Nu are nimeni nicio idee ce înseamnă asta pentru mine. Am fost și am văzut-o și este cea mai frumoasă doamnă! Are o familie foarte frumoasă. Am fost uimită de căldura cu care am fost primită. Am avut o conversație frumoasă cu mama mea. (…)”, a spus Eileen.

În timpul discuției emoționante pe care a purtat-o cu mama ei, Eileen a aflat că mai are doi frați vitregi. ”Nu cred că am mai făcut curat în casă de când m-am întors din Scoția, atât de fericită sunt”, a adăugat femeia.

rootstireaActualitate/Esential
O bătrână din Irlanda și-a reîntâlnit mama în vârstă de 103 ani, la aproximativ șase decenii după ce pensionara a început să o caute pe cea care i-a dat viață. Eileen Macken, în vârstă de 81 de ani, a fost abandonată când era mică la un orfelinat din Dublin, Irlanda....

Preluat de la romania ntv