Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și directorul general CNAIR Narcis Neaga au verificat vineri stadiul de execuție al obiectivelor de investiții gestionate de Ministerul Transporturilor, aferente județului Satu Mare și au avansat posibilitatea rezilierii contractului pentru centura Satu Mare.

Ministrul Răzvan Cuc s-a arătat nemulțumit de stadiul lucrărilor și a transmis antreprenorului că nu va ezita să rezilieze contractul în cazul în care lucrările nu vor avansa vizibil.

”Nu veniți cu scuze, pentru că sprijinul îl aveți. N-am nicio ezitare să reziliez contractul, niciuna nu am în cazul în care constructorii nu-și fac treaba. Ori lucrează cum trebuie, ori pleacă acasă. Eu vreau ca în România să avem infrastructură (…)Vreau ca până la sfârșitul anului să ajungeți undeva la 70-80 la sută, pentru că puteți. Nu-mi rămâne decât să vă urez mult succes, mă întorc pe șantier și sper să nu fi fost doar o mobilizare de conjunctură”, a declarat Ministrul Transporturilor.

Totodată, ministrul Răzvan Cuc a precizat că anul aceasta va fi lansată procedura pentru proiectul “Autostrada Nordului”, respectiv, Drumul Expres “Petea – Satu Mare – Baia Mare”, documentația pentru reactualizarea studiului de fezabilitate fiind deja în pregătire.

”Autostrada Nordului, de la Suceava la Petea, este prinsă în Master planul pentru transporturi ca perioadă de implementare 2021 – 2030, așa cum erau multe obiective pe care noi le-am devansat. În cursul acestui an, prin iulie, august, dăm și noi drumul la un studiu de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă sau drum expres între Petea și Baia Mare, ce va fi ne va arăta studiul de fezabilitate. Le promitem oamenilor lucrul acesta acum și ne și ținem de cuvânt”, a precizat Răzvan Cuc.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/razvan-cuc-procedura-pentru-autostrada-nordului-va-fi-lansata-in-perioada-urmatoare-54419.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/razvan-cuc-procedura-pentru-autostrada-nordului-va-fi-lansata-in-perioada-urmatoare-54419-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv