Un vlogger din China a demonstrat recent cât de periculos este consumul de caracatițe vii, vedeta fiind în pericol de a rămâne fără față, relatează The Independent.

Femeia, locuitoare a orașului Jiangsu, este o fană a fructelor de mare și a decis să-și demonstreze afinitatea printr-o provocare șocantă. Aceasta a încercat să mănânce o caracatiță vie. Totuși, în acest caz, mâncarea sa s-a „răzvrătit”.

Imaginile au ajuns și în mediul online, acestea devenind virale pe rețelele de socializare din China, animalul putând fi văzut cum se agață de fața femeii și refuză să îi dea drumul. Aceasta încearcă cu disperare să scape.

Într-un final, femeia reușește să o desprindă și începe să plângă, șocată de incidentul care tocmai s-a petrecut.

O parte pozitivă a întâmplării este faptul că înainte de incident, femeia se plângea într-unul dintre videoclipurile sale despre nivelul scăzut al faimei sale. Datorită acestui incident șocant, toată lumea va afla despre ea.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/scene-socante-o-caracatita-a-atacat-o-femeie-in-timp-ce-aceasta-incerca-sa-o-manance-de-vie-galerie-foto-54402.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/scene-socante-o-caracatita-a-atacat-o-femeie-in-timp-ce-aceasta-incerca-sa-o-manance-de-vie-galerie-foto-54402-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv