Cancelarul german Angela Merkel a ajuns, joi dimineață, la Sibiu, pentru a participa la summit-ul informal al șefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, eveniment la care sunt așteptate decizii importante pentru viitorul UE.

 Șefii statelor și guvernelor UE și liderii PPE, precum și Donald Tusk, Jean-Claude Juncker, Antonio Tajani și Angela Merkel, participă joi la Summitul informal al șefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, eveniment la care sunt așteptate decizii importante pentru viitorul UE.

Începând cu ora 11.45 șefii statelor și guvernelor UE, printre care cancelarul Germaniei, Angela Merkel, președintele Franței, Emmanuel Macron, precum și premierul Ungariei, Viktor Orban, vor sosi la Primăria Sibiu, unde se desfășoară Summitul informal al șefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/cancelarul-german-angela-merkel-a-ajuns-joi-la-sibiu-pentru-a-participa-la-summit-54399.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/cancelarul-german-angela-merkel-a-ajuns-joi-la-sibiu-pentru-a-participa-la-summit-54399-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv