Jordie van der Laan (25 de ani) a fost protagonistul unui eveniment inedit. Fotbalistul echipei Telstar, din liga a două olandeză, și-a mințit clubul că este bolnav și a mers la meciul Tottenham-Ajax, scor 0-1, din turul semifinalelor Ligii Campionilor.

Atacantul a primit un bilet de la un prieten la marele meci din Liga Campionilor și a nu a putut rezista tentației, scrie BBC. A mers la Londra și i-a anunțat pe șefii clubului la care este legitimat că este bolnav și nu se poate prezenta la antrenamentele echipei.

“Le-am zis că sunt bolnav și, evident, nu a fost cea mai bună decizie. În cele din urmă, cineva a aflat”, a spus Jordie van der Laan pentru sursa citată, iar apoi a explicat și modul în care colegii săi au aflat locul unde se află. Fotbalistul a fost reperat de camerele TV ale meciului timp de trei ori, iar jucătorii lui Telstar s-au amuzat copios: “Grupul nostru de chat a explodat. Au murit de râs”, a declarat fotbalistul, pentru Volkskrant.

Antrenorul echipei, Mike Snoei, a sesizat că ceva nu este în regulă chiar de dinainte să înceapă meciul din Anglia și l-a sunat pe Van der Laan pentru a-l vizita. Acela a fost momentul în care jucătorul a recunoscut că merge să o vadă pe Ajax.

Clubul a anunțat că i-a reziliat contractul lui Jordie, iar directorul tehnic Piet Puter a explicat evenimentele: “Ne-a păcălit. În total, a lipsit patru zile de la antrenamente. I-am cerut să meargă la doctorul echipei pentru a fi consultat, însă ne-a spus că are o programare la medic. Ziua următoare, scuza lui este că are febră și e în pat”.

Cazul nu s-a încheiat aici. Atacantul nu a părut deloc afectat de rezilierea contractului și a postat un mesaj pe Twitter: “Deci nu merit un bilet și pentru meciul de miercuri? (n. red. – returul dintre Ajax și Tottenham). Până la urmă, acum sunt liber, nu?”. Postarea sa a stârnit o mulțime de reacții, iar jurnalistul Menno Pot i-a oferit un bilet pentru meci în schimbul “câtorva beri”, astfel că Van der Laan va asista și la meciul retur dintre Ajax Amsterdam și Tottenham, programat astăzi, de la ora 22:00.

Jordie van der Laan și-a petrecut întreaga cariera la cluburi din eșaloanele inferioare ale Olandei. A evoluat pentru JVC Cuijk, Juliana ’31, Lienden, DOVO și Telstar. Echipa sa a terminat sezonul pe locul 15, cu 48 de puncte.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/un-fotbalist-olandez-si-a-pacalit-echipa-ca-este-bolnav-si-a-mers-la-meciul-tottenham-ajax-54394.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/un-fotbalist-olandez-si-a-pacalit-echipa-ca-este-bolnav-si-a-mers-la-meciul-tottenham-ajax-54394-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv