Cunoscutul om de afaceri din Brașov suspectat că și-a omorât bunica a fost arestat, marți, pentru 30 de zile. Anul trecut, fosta lui soție a cerut un ordin de protecție, susținând atunci că bărbatul consuma substanțe halucinogene.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov l-au prezentat pe bărbat, marți, instanței, cu propunere de arestare preventivă. Din referatul întocmit de procurori reiese că bărbatul și-ar fi omorât bunica luni dimineața, în locuința în care locuiau împreună.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul și-ar fi sugrumat bunica, dar cauza exactă a morții va fi stabilită în urma necropsiei.

„Din anchetă a rezultat că fiica victimei, care este și mama inculpatului, a încercat să-l oprească, lovindu-l, însă fără rezultat. A fost de față. Locuiau împreună. Conflictul a fost unul spontan”, susține Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Potrivit acestuia, până acum omul de afaceri nu a dat declarații.

Surse judiciare au mai declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu este prima data când Dan Cămârzan este implicat în incidente violente. El a fost acuzat anul trecut, chiar de fosta lui soție, că a comis unele acte care i-au provocat acesteia temeri, femeia cerând și un ordin de protecție împotriva lui, în luna ianuarie 2018.

Ea a declarat instanței că bărbatul „are o atitudine arogantă, ușor violentă. Toate acestea se întâmplă pe fondul consumului de substanțe halucinogene, iarbă, consum pe care îl recunoaște public, făcând referire în aproape toate postările sale”.

De asemenea, Dan Cămârzan mai are un proces pe rol, pentru lovire sau alte violențe, la Judecătoria Brașov.

Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogați români, fiind în inclus în Topul Forbes. Potrivit acestuia, în 2010, afaceristul avea o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro. El are afaceri în IT și imobiliare.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/omul-de-afaceri-suspectat-ca-si-a-omorat-bunica-arestat-detalii-din-ancheta-54380.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/omul-de-afaceri-suspectat-ca-si-a-omorat-bunica-arestat-detalii-din-ancheta-54380-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv