Saga medievalo-fantastică ”Game of Thrones” (”Urzeala Tronurilor”) a devenit subiectul unei discuții aprinse pe rețelele de socializare luni dimineață după difuzarea episodului al patrulea din cel de-al optulea și ultim sezon: așezat pe masa de banchet, în fața eroinei Daenerys Targaryen, s-a strecurat un pahar de cafea Starbucks, relatează agențiile AFP și EFE.

“S-a deschis un Starbucks în Winterfell”, a scris un internaut, în timp ce un altul a preluat logo-ul celebrului lanț american de cafenele transformându-l în ”Winterfell Coffee” și adăugându-i în mijloc imaginea unui cap de lup (simbol al familiei Stark, al cărei fief este Winterfell).

Și alți internauți s-au distrat copios, postând fotomontaje.

Însă unii au luat lucrurile în serios, subliniind că a fost nevoie să treacă doi ani între sezoanele 7 și 8 pentru ca echipa serialului să comită astfel de anacronisme.

Producătoarea executivă a serialului, Bernie Caulfield, a mărturisit luni postului WNYC că nu își poate crede ochilor: “Persoanele însărcinate cu accesoriile și decorurile de pe platou sunt concentrare 1.000%”, a spus ea.

“Ne cerem scuze. Dacă cel mai grav lucru pe care telespectatorii l-au găsit este acesta, atunci suntem în formă”, a spus ea glumind că “Westeros este primul loc care a avut un Starbucks”.

Luni după-amiază, postul HBO a difuzat un comunicat postat pe contul de Twitter al serialului: “Știri din Winterfell. Paharul delatte care a apărut în episod este o greșeală”. Adăugând în glumă: “Daenerys comandase un ceai”.

Hauke Richter, unul dintre regizorii artistici ai sezoanelor 4 și  8, a declarat revistei Variety că nu a văzut acest episod intitulat ”The last of the Starks” și că “unele lucruri pot fi uitate pe platou”.

Și celebra rețea Starbucks a emis un comunicat: “Să fim sinceri, suntem surprinși că nu a comandat un Dragon Drink”, a postat compania pe Twitter, făcând aluzie la băutura aflată în meniul său și la faptul că Daenerys este ”mama dragonilor”.

Întrebați despre ceea ce beau dragonii, compania a preluat cu umor o replică a lui Daenerys: ”Whatever they want” (”Orice își doresc”).

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/cand-starbucks-se-strecoara-in-game-of-thrones-54374.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/cand-starbucks-se-strecoara-in-game-of-thrones-54374-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv