Un bărbat înarmat a luat patru ostatici în interiorul unui magazin din localitatea Blagnac, în apropiere de Toulouse, iar autoritățile se află la fața locului, potrivit Le Figaro.

Autoritățile au informat că bărbatul a amenințat că va deschide focul asupra polițiștilor și a solicitat prezența unui negociator.

Poliția a anunțat că este încă devreme pentru a stabili dacă incidentul este unul de natură teroristă, însă este posibil și să fie vorba despre o tentativă eșuată de jaf armat.

Identitatea bărbatului nu este cunoscută în acest moment și nu există informații despre eventualele revendicări ale acestuia, însă, potrivit informațiilor din presa franceză, suspectul ar avea 17 ani. Identificarea sa este dificilă momentan, întrucât agresorul poartă o cască.

Ministrul de Interne, Christophe Castaner, s-a deplasat la Blagnac. Autoritățile au anunțat că forțele speciale RAID și BRI au fost mobilizate la fața locului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/alerta-in-franta-un-barbat-inarmat-a-luat-patru-ostatici-in-interiorul-unui-magazin-54382.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/alerta-in-franta-un-barbat-inarmat-a-luat-patru-ostatici-in-interiorul-unui-magazin-54382-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv