Trei persoane au fost reținute în Hunedoara, în urma unui scandal, produs duminică seara, în care patru agenți de poliție și un subofițer de jandarmi au fost ultragiați, prin loviri și amenințări, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, când polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în curtea unui imobil mai multe persoane erau la grătar și făceau gălăgie.

Petrecăreții au făcut scandal la sosirea echipajului de intervenție, și, potrivit unor surse judiciare patru agenți și un subofițer de jandarmi au fost ultragiați, prin loviri și amenințări.

Trei agresori, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au fost imobilizați și conduși la sediului Poliției pentru audieri. Oamenii legii au întocmit pe numele lor dosar penal pentru ultraj, iar cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/trei-persoane-retinute-dupa-un-scandal-in-care-au-fost-agresati-4-politisti-si-un-jandarm-54366.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/trei-persoane-retinute-dupa-un-scandal-in-care-au-fost-agresati-4-politisti-si-un-jandarm-54366-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv