Cel puțin 41 de persoane au murit după ce un avion de pasageri al companiei Aeroflot a aterizat de urgență pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova, în urma izbucnirii unui incendiu la bordul aeronavei în timpul zborului, relatează Reuters.

„Au fost 78 de persoane la bord, inclusiv membri ai echipajului”, a transmis Comitetul de Investigații din Rusia.

„Conform ultimelor informații, 37 dintre aceștia au supraviețuit”, se menționează în comunicat.

Bilanțul inițial anunțat de autoritățile ruse era de 13 morți.

Printre persoanele decedate se numără și doi copii și un membru al echipajului, relatează BBC.

Compania Aeroflot a anunțat că aeronava a fost nevoită să se întoarcă pe aeroport „din motive tehnice”, fără să ofere însă mai multe detalii. De asemenea, motoarele aeronavei au luat foc după aterizarea forțată, nu în timpul zborului, conform rapoartelor inițiale, a transmis compania, citată de agenția de presă Interfax.

Potrivit jurnaliștilor ruși, informațiile inițiale indicau că toți cei 78 de oameni aflați la bord au fost evacuați.

Avionul, de tip Sukhoi Superjet-100, se îndrepta spre orașul Murmansk, în nordul extrem al Rusiei, însă la scurt timp după decolare a solicitat permisiunea să se întoarcă înapoi la aeroportul Sheremetyevo, după detectarea unui incendiu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/incident-aviatic-la-moscova-41-de-persoane-au-murit-54363.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/incident-aviatic-la-moscova-41-de-persoane-au-murit-54363-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv