Un bărbat de 42 de ani, din comuna Frumușica, județul Botoșani, a fost reținut de polițiști după ce ar fi agresat sexual o fetiță de 11 ani, care se întorcea de la biserică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani, Maria Carp, agresiunea a avut loc duminică în comuna Frumușica, în timp ce fetița de 11 ani și bunica sa se întorceau de la Biserică. Incidentul a fost sesizat de tatăl fetei.

Potrivit polițiștilor, fata a fost chemată de bărbatul de 42 de ani la domiciliul acestuia, pe motiv că vrea să îi ofere produse alimentare. Cu acceptul bunicii, fata s-a dus în locuința bărbatului.

„În imobil, prin folosirea de amenințări, bărbatul a atins minora în zona organelor genitale, ulterior aceasta părăsind în fugă locul faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Maria Carp.

Agresorul a fost prins de polițiști și a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală, urmând ca, luni, să fie prezentat instanței de judecată pentru luarea unor măsuri preventive.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/barbat-retinut-dupa-ce-a-agresat-sexual-o-fetita-de-11-ani-54365.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/barbat-retinut-dupa-ce-a-agresat-sexual-o-fetita-de-11-ani-54365-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv