Un microbuz cu 12 pasageri a fost implicat într-un accident rutier, sâmbătă dimineață, în orașul Târgu-Jiu din județul Gorj, iar patru persoane au ajuns la spital.

Potrivit reprezentaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, accidentul s-a produs pe strada Unirii din orașul Târgu-Jiu și au fost implicate un autoturism și un microbuz cu 12 pasageri.

În urma impactului, 4 persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au primit primul ajutor la fața locului și au fost transportate la UPU Târgu-Jiu pentru investigații medicale.

În microbuz se aflau 12 persoane, două dintre acestea (un bărbat și o femeie) având nevoie de îngrijiri medicale, iar în autoturism două femei au fost rănite.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/microbuz-cu-12-pasageri-implicat-intr-un-accident-patru-persoane-au-ajuns-la-spital-54343.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/microbuz-cu-12-pasageri-implicat-intr-un-accident-patru-persoane-au-ajuns-la-spital-54343-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv