Doi delfini au fost găsiți morți pe plajele de la 23 August și Corbu, reprezentanții unei organizații de mediu cerând Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură și Gărzii de Coastă să ia măsuri.

Reprezentanții organizației de mediu „Mare nostrum” scriu pe Facebook că, după o perioadă de „liniște”, odată cu începerea prohibiției la calcan au apărut și primele cazuri de delfini eșuați. 

„În urma sesizărilor primite de la constănțeni, colegii noștri s-au deplasat la 23 August și Corbu, unde au găsit 2 exemplare de Tursiops truncatus ponticus, afalin- specie în pericol. Cei doi delfini erau morți recent, cauza fiind captura în plasele pescărești”, scriu reprezentanții organizației de mediu.

Aceștia au trimis sesizări către Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură și Garda de Coastă, cerând luarea unor măsuri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/constanta-doi-delfini-gasiti-morti-pe-plajele-de-la-23-august-si-corbu-54351.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/constanta-doi-delfini-gasiti-morti-pe-plajele-de-la-23-august-si-corbu-54351-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv