Un bărbat din Suceava a surprins în trafic, în comuna Șcheia, o femeie care era folosită pe post de frână la o căruță încărcată cu fier vechi. Femeia stă pe un cauciuc, în spatele atelajului, pentru a se asigura că acesta nu prinde viteză prea mare la coborâre.

Bărbatul care a filmat incidentul și l-a postat pe Facebook spune că femeia a fost surprinsă în trafic, miercuri, pe un drum din comuna Șcheia, județul Suceava.

Aceasta stătea în spatele căruței încărcate cu fier vechi, pe un cauciuc, pentru a asigura frânarea atelajului.

„Frână la Suceava, specialitatea casei în Șcheia. Mama mia… încă așa ceva…”, comentează râzând bărbatul care a postat ineditele imagini pe Facebook.

Filmarea în care se vede că femeia era folosită pe post de frână la căruță a fost realizată pe un drum aglomerat din comuna Șcheia a județului Suceava.

Căruța era încărcată cu fier vechi și a fost suprinsă în timp ce cobora o pantă, iar femeia era așezată pe un cauciuc prins în spatele atelajului pentru ca acesta să nu prindă viteză prea mare la coborâre.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/imagini-scandaloase-filmate-intr-un-sat-o-femeie-folosita-pe-post-de-frana-la-caruta-54330.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/imagini-scandaloase-filmate-intr-un-sat-o-femeie-folosita-pe-post-de-frana-la-caruta-54330-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv