Simona Halep revine pe zgură. Fostul lider mondial a luat o scurtă pauză după ce echipa României a fost eliminată de cea a Franței în semifinalele Fed Cup și a renunțat să partice la turneul de la Stuttgart.

Acum, numărul 3 WTA este pregătită să revină pe terenul de tenis și să câștige meciuri. Prima competiție la care va participa este cea de la Madrid, acolo unde a plecat în dimineața zilei de miercuri, 1 mai.

“Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup. Cred că sunt pregătită pentru sezonul de zgură. E cea mai bună parte a anului pentru mine, sper să fie și anul ăsta la fel. De sărbători, am stat cu familia, mi-am încărcat bateriile.

La Madrid mă simt ca acasă, îmi e foarte bine acolo. Abia aștept să merg și la Roland Garros! Terenul de la Madrid e foarte bun, mă avantajează, o să vină mulți prieteni să mă susțină”, a spus Simona Halep, înainte de plecarea spre Madrid.

Simona Halep nu este singura tenismenă din România care va participa la turneul din Spania. Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea vor lua și ele startul la Madrid.

“Doamne Ajută, cred că este cel mai bun lucru pentru țara noastră, tenisul românesc, să fim cât mai multe în turneu spre final, îmi doresc tare mult pentru toată lumea și să fim bine, asta contează.

Mi-a plăcut tare mult de fiecare dată să joc la Madrid, terenul este foarte bun, vin mulți prieteni să mă susțină și este un loc special, de aceea am și jucat bine în trecut”, a mai spus Halep, care va continua sezonul de zgură cu turneele de la Roma și cel de Grand Slam, Roland Garros:

“Sper și la Roma să joc finala, dacă se poate. E un sezon greu, nu vreau să spun nimic dinainte”.

Turneul de la Madrid se va desfășura în perioada 4-11 mai.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/simona-halep-cred-ca-sunt-pregatita-pentru-sezonul-de-zgura-54324.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/simona-halep-cred-ca-sunt-pregatita-pentru-sezonul-de-zgura-54324-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv