Liverpool s-a calificat în semifinalele Champions League după ce a trecut de Bayern Munchen și FC Porto în optimi, respectiv sferturi. 

 

Acum, cormoranii sunt nevoiți să o înfrunte pe Barcelona pentru a ajunge în a doua finală consecutivă, după cea pierdută anul trecut în fața lui Real Madrid, scor 3-1. Echipa antrenată de Jurgen Klopp este implicată și în lupta pentru titlu, iar dacă ar avea de ales, Mohamed Salah ar prefera sa ridice trofeul pe plan intern.

A spus-o chiar starul egiptean, într-un interviu acordat chiar înainte de meciul cu Barcelona din UEFA Champions League. Liverpool nu a mai câștigat titlul de campioană din sezonul 1989-1990: ”Cred că pentru oraș, pentru oraș, ei preferă mai mult Premier League. Le prefer pe amândouă, ca să fiu sincer, dar dacă aș avea de ales între ele, aș sacrifica Champions League pentru Premier League. Iubesc Premier League foarte mult”, a spus Salah într-un interviu acordat pentru Bleacher Report Football.

25 de goluri și 13 pase decisive în 48 de partide a bifat mijlocașul de 26 de ani în acest sezon pentru cei de la Liverpool, club care a plătit 42 de milioane de euro în 2017 pentru a-l aduce de la AS Roma. Contractul său cu gruparea de pe Anfield este valabil până în 2023.

rootstireaActualitate/Esential
Liverpool s-a calificat în semifinalele Champions League după ce a trecut de Bayern Munchen și FC Porto în optimi, respectiv sferturi.   Acum, cormoranii sunt nevoiți să o înfrunte pe Barcelona pentru a ajunge în a doua finală consecutivă, după cea pierdută anul trecut în fața lui Real Madrid, scor 3-1....

Preluat de la romania ntv