O femeie din Iași a fost înjunghiată, miercuri, pe o stradă din Iași, în apropierea unui amanet, de un bărbat care a fost prins la scurt timp de oamenii legii. Agresorul a fost dus la Poliție și este audiat.

Surse judiciare au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că o femeie a fost înjunghiată în zona gâtului, pe stradă, în apropierea unui amanet, de un bărbat care a fugit după comiterea faptei.

La scurt timp, agresorul a fost prins de oamenii legii.

La ora transmiterii acestei știri, bărbatul acuzat de faptul că ar fi înjunghiat o femeie pe stradă este la sediul Poliției Iași, unde este audiat.

Victima a fost transportată la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași pentru acordarea de îngrijiri medicale și este posibil să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală.

Deocadată nu se știe dacă între cei doi exista un conflict sau dacă se cunoșteau, aceste detalii urmând să fie clarificate în timpul anchetei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/femeie-injunghiata-pe-strada-agresorul-a-fost-prins-54321.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/femeie-injunghiata-pe-strada-agresorul-a-fost-prins-54321-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv