Simona Halep este marea absentă la competiția de gimnastică ritmică Cupa Irina Deleanu. Prin intermediul fundației care-i poartă numele, fostul lider mondial a acceptat să sponsorizeze o competiție de tradiție în România, care are loc în acest sfârșit de săptămână la Izvorani.

“Trebuie să-i mulțumim în primul rând Simonei Halep pentru faptul că a acceptat să sponsorizeze această competiție. Suma primită din partea fundației Simona Halep se ridică la 30.000 de euro. Evident, dacă Simona s-ar fi aflat în România ar fi fost invitată la competiție”, a precizat Irina Deleanu, pentru telekomsport.ro.

Cupa Irina Deleanu a ajuns la a 18-a ediție, unde sunt reprezentate opt țări și 140 de gimnaste participante.

Simona Halep a fost eliminată de la turneul de la Miami de Karolina Pliskova. În cazul în care jucătoarea din Cehia va triumfa în finală, în fața sportivei Ashleigh Barty, Halep va pierde locul doi mondial.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-a-sponsorizat-competitia-de-gimnastica-ritmica-cupa-irina-deleanu-54040.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-a-sponsorizat-competitia-de-gimnastica-ritmica-cupa-irina-deleanu-54040-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv