Circulația rutieră este restricționată pe o bandă a autostrăzii A2 București – Constanța, între localitățile Dor Mărunt și Dragoș Vodă, județul Călărași, pentru lucrări.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București – Constanța, circulația rutieră este restricționată pe banda a doua, pe sensul Constanța –București, între localitățile Dor Mărunt și Dragoș Vodă, județul Călărași, unde sunt montate balize în vederea devierii traficului rutier de pe calea București – Constanța pe calea Constanța – București.

Devierea de pe o cale pe cealaltă este preconizată a fi realizată începând de vineri până pe data de 31.05.2019, pentru efectuarea de reparații la sistemul rutier.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/infotrafic-circulatia-rutiera-restrictionata-pe-o-banda-a-autostrazii-a2-bucuresti-constanta-54018.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/infotrafic-circulatia-rutiera-restrictionata-pe-o-banda-a-autostrazii-a2-bucuresti-constanta-54018-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv