Un bărbat din Brașov a murit, miercuri, după ce i s-a făcut rău în timp ce dădea examen pentru a obține permisul auto. Decesul a fost constatat de un echipaj medical, în acest caz fiind declanșată o anchetă.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Brașov, a murit, miercuri, în timpul ce conducea o mașină pentru examenul de obținere a carnetului de șofer. Potrivit IPJ Brașov, bărbatului i s-a făcut rău, iar decesul a fost constatat de echipajul medical solicitat să intervină.

„În timpul examinării în vederea obținerii permisului de conducere, unui bărbat în vârstă de 55 ani din municipiul Brașov i s-a făcut rău în timp ce conducea autoturismul cu inscripția «Examen». Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost ridicat și transportat la SJML în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a transmis Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-barbat-a-murit-in-timpul-examenului-pentru-obtinerea-permisului-auto-politistii-au-deschis-dosar-penal-53991.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-barbat-a-murit-in-timpul-examenului-pentru-obtinerea-permisului-auto-politistii-au-deschis-dosar-penal-53991-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv