Premierul Marii Britanii, Theresa May, le-a transmis miercuri seară parlamentarilor din cadrul Partidului Conservator că va demisiona dacă se vor înregistra progrese în procedura privind retragerea țării din Uniunea Europeană, afirmă surse citate de presa britanică.

Theresa May a declarat că vrea o tranziție „cât mai elegantă” „după aprobarea Acordului privind retragerea țării din UE”, a declarat deputatul conservator Simon Hart, citat de Sky News. Informația a fost confirmată de surse citate de BBC.

„Sunt pregătită să mă retrag din funcție mai devreme decât intenționam în scopul asigurării unui Brexit ușor și ordonat”, a declarat un alt deputat conservator.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/theresa-may-a-transmis-ca-va-demisiona-daca-vor-fi-inregistrate-progrese-in-procedura-brexit-53993.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/theresa-may-a-transmis-ca-va-demisiona-daca-vor-fi-inregistrate-progrese-in-procedura-brexit-53993-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv