Bărbatul care a rănit-o cu cuțitul pe jucătoarea de tenis Petra Kvitova, în locuința ei, în decembrie 2016, a fost condamnat marți de un tribunal din Cehia la opt ani de închisoare, informează Reuters.

Jucătoarea cehă, în prezent N.2 mondial, a fost atacată în propria casă de un hoț, pe 20 decembrie 2016. Dubla campioană de la Wimbledon (2011, 2014) a relatat recent că aștepta un control antidoping când un bărbat, care a pretins că este instalator, a intrat în casa ei. Kvitova a povestit că bărbatul i-a cerut să dea drumul la apa caldă la baie, iar dintr-o dată s-a pomenit cu ”cuțitul la gât”. În lupta care a urmat, sportiva a suferit răni de cuțit la mâna stângă, care au făcut-o să lipsească aproximativ cinci luni din circuit, ea fiind stângace.

Potrivit tribunalului care a dictat sentința, agresorul se numește Radim Zondra.

Învinsă în ianuarie de Naomi Osaka în finala de la Australian Open, Kvitova poate deveni în această săptămână pentru prima oară lider mondial, la încheierea turneului de la Miami, unde joacă în sferturi cu australianca Ashleigh Barty.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/agresorul-petrei-kvitova-condamnat-la-opt-ani-de-inchisoare-53975.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/agresorul-petrei-kvitova-condamnat-la-opt-ani-de-inchisoare-53975-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv