Simona Halep a debutat cu dreptul la WTA Miami și a ținut să menționeze aspectele pozitive imediat după meci. Românca a declarat că partida cu Taylor Townsend (SUA; 96 WTA) a fost cea mai bună a sezonului și speră ca evoluțiile să se repete în tururile care vor urma la turneul din SUA.

”Cred că a fost cel mai bun meci al meu de pănă acum. Mă simt mult mai încrezatoare, îmi simt jocul. Cred că mi-a plăcut stilul ei de joc. Atmosfera a fost bună, vremea la fel. Am numai impresii pozitive despre acest meci. A fost cu adevărat bine”, a declarat Simona Halep, după terminarea meciului. Ulterior, a transmit un mesaj și pe un site de socializare. Le-a mulțumit fanilor pentru suportul arătat.

”După o zi lungă de așteptare a fost minunat să obțin prima victorie la Miami Open. Mulțumesc fanilor, îi aud mereu în timp ce îmi scandează numele”, a postat Halep.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-dupa-partida-cu-taylor-townsend-cred-ca-a-fost-cel-mai-bun-meci-al-meu-de-pana-acum-53915.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-dupa-partida-cu-taylor-townsend-cred-ca-a-fost-cel-mai-bun-meci-al-meu-de-pana-acum-53915-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv