Ciprian Marica a repetat obsesiv cuvântul “păcat”, după ce a privit cum România a început cu stângul preliminariile pentru EURO 2020. Naționala lui Cosmin Contra a pierdut, scor 2-1, în deplasarea de la Stockholm, cu Suedia.

Suedia a intrat la cabine cu un avans liniștitor, după cele două goluri marcate în decurs de câteva minute. Naționala României s-a trezit abia după pauză, a marcat prin Keșeru și a presat prea târziu pentru a pleca din Suedia cu măcar un punct.

La finalul partidei, Marica a oferit prima reacție: “Ne-am trezit noi târziu, păcat. Păcat, începem prost aceste preliminarii, dar nu trebuie să dramatizăm, e un prim meci jucat în deplasare. Păcat că nu am jucat așa cum am făcut-o în a doua repriză”, a declarat fostul atacant al naționalei la ProTV.

Următorul meci al tricolorilor va avea loc marți, de la ora 21:45, contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/esec-in-preliminariile-pentru-euro-2020-ciprian-marica-ne-am-trezit-noi-tarziu-pacat-53926.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/esec-in-preliminariile-pentru-euro-2020-ciprian-marica-ne-am-trezit-noi-tarziu-pacat-53926-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv