O persoană a murit și alte două, între care un copil, au fost rănite, sâmbătă dimineața, după ce o mașină a lovit frontal o betonieră, pe DN 66, în apropiere de localitatea Pui, județul Hunedoara. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri.

Potrivit reprezentaților Poliției Județene Hunedoara, accidentul s-a produs pe DN 66, între localitățile Râușor și Pui, unde un autoturism a lovit frontal o betonieră.

Șoferul mașinii a rămas încarcerat, o pasageră a murit, iar o fetiță are picioarele fracturate.

Șoferul de pe betonieră are 42 ani și nu a fost rănit.

Reprezentații Poliției Județene Hunedoara au adăugat ulterior că accidentul s-a produs din cauza pătrunderii pe contrasens.

Șoferul autoturismului care circula din direcția Hațeg-Petroșani este un bărbat de 63 de ani, din Vulcan, femeia care a murit avea 56 de ani și era tot din Vulcan, iar fetița rănită, nepoata celor doi, are 7 ani.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/accident-o-persoana-a-murit-si-alte-doua-au-fost-ranite-dupa-ce-o-masina-a-lovit-o-betoniera-53916.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/accident-o-persoana-a-murit-si-alte-doua-au-fost-ranite-dupa-ce-o-masina-a-lovit-o-betoniera-53916-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv