Bărbatul în vârstă de 30 de ani, din județul Harghita, care a fost atacat și rănit grav de un urs, vineri, în zona localității Crișeni, a murit în ambulanța care îl transporta la spital. Președintele CJ Harghita spune că pentru acest urs fusese cerut acord de a fi extragere, dar a fost refuzat.

Incidentul a fost anunțat de președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, pe pagina sa de Facebook. Acesta a spus că tânărul a fost rănit de urs în timp ce se afla în pădure, împreună cu doi vecini.

”Victima împreună cu doi vecini s-a dus după pământ. Acesta a intrat in pădure pentru câteva momente, vecinii l-au strigat, l-au așteptat, însă nu a apărut. S-au dus după el, și l-au găsit căzut la pământ, sângerând puternic în zona pieptului. Au chemat salvarea”, a scris președintele CJ Harghita.

De asemenea, el a anunțat că bărbatul a murit în timp ce era transportat cu salvarea la spital.

”Este inacceptabil că a fost un atac și, din păcate, după câteva ore victima a murit în ambulanță. S-a solicitat anul trecut ca acest urs să fie extras, dar Ministerului Mediului a refuzat. Mă întreb a cui este responsabilitatea pentru această situație. Nu e bine că la București nu se vede ce se întâmplă în județul Harghita, nu e bine că aici viața oamenilor este în pericol! Și de ce ne temeam în ultimii ani, din păcate astăzi s-a întâmplat”, a declarat Borboly Csaba.

Tânărul era tatăl a doi copii care acum au rămas în grija bunicii, mama lor fiind plecată de patru ani, în străinătate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/tanar-mort-dupa-ce-a-fost-atacat-de-un-urs-53907.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/tanar-mort-dupa-ce-a-fost-atacat-de-un-urs-53907-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv