Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce un bărbat de 80 de ani și o femeie de 76 de ani au decedat, joi, într-un accident produs pe principala arteră a municipiului Zalău.

Primele cercetări efectuate de polițiști în cazul accidentului mortal petrecut joi, 20 martie, în centrul Zalăului, au stabilit că tragedia s-a produs din cauza imprudenței șoferului care a decedat ulterior.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul în vârstă de 80 de ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, iar la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, care circula din sens opus, condus de un zălăuan de 43 de ani, și a intrat în coliziune cu acesta.

Oamenii legii mai spun că șoferul pătrunsese în intersecție pe culoarea galbenă a semaforului electric. În urma impactului, șoferul de 80 de ani și pasagera acestuia, o femeie de 76 de ani, ambii din Zalău, au decedat, iar pasagera de 37 de ani din celălalt autoturism a fost rănită ușor.

Conducătorul auto de 43 de ani a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/primele-concluzii-in-cazul-accidentului-in-care-au-murit-un-barbat-de-80-de-ani-si-o-femeie-de-76-de-ani-53908.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/primele-concluzii-in-cazul-accidentului-in-care-au-murit-un-barbat-de-80-de-ani-si-o-femeie-de-76-de-ani-53908-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv