Femeia din Bistrița Bârgăului, acuzată că a omorât trei bebeluși pe care i-a născut neasistată și apoi i-a ascuns în podul blocului, a fost condamnată, vineri, la 25 de ani de închisoare, potrivit hotărârii Tribunalului Bistrița-Năsăud. Decizia nu e definitivă.

Potrivit hotărârii Tribunalului Bistrița-Năspud, femeia care ar fi născut trei bebeluși pe care i-ar fi omorât și apoi i-ar fi ascuns în podul casei, a fost condamnată, vineri, la 25 de ani de închisoare.

„Constată că faptele deduse judecății au fost comise în concurs real de infracțiuni (…) contopește cele trei pedepse principale de 18 ani închisoare, 20 ani închisoare, 22 ani închisoare în pedeapsa cea mai grea de 22 ani închisoare la care adaugă un spor de 3 ani închisoare, inculpata urmând a executa pedeapsa rezultantă finală de 25 de ani închisoare și (…) pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…) pe o durată de 6 ani”, se arată în hotărârea de vineri a instanței.

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Femeia a fost reținută la finalul lunii aprile 2017 și trimisă în judecată pentru omor, fiind acuzată că, în perioada 2012-2015, a suprimat viața a trei copii nou născuți, pe care i-a născut la termen, neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou născuților în podul blocului în care locuia.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/mama-bebelusilor-gasiti-morti-in-pod-condamnata-la-25-de-ani-de-inchisoare-53906.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/mama-bebelusilor-gasiti-morti-in-pod-condamnata-la-25-de-ani-de-inchisoare-53906-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv