Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost operată în noaptea de joi spre vineri, la spitalul ”Dr. Ioan Cantacuzino” pentru o afecțiune a aparatului gastro-intestinal, anunță Primăria.

Operația a fost realizată de o echipă de medici alcătuită din doctorul Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, de doctorul Sorin Petrea – medic primar chirurgie generală și de doctor Iulia Grigore – medic specialist ATI.

Gabriela Firea este sub supraveghere post-operatorie.

”Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm și mi-a sporit încă o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul și aprecierea noastră. Sper ca recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică!”, a transmis primarul general Gabriela Firea într-un comunicat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/gabriela-firea-operata-de-urgenta-53903.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/gabriela-firea-operata-de-urgenta-53903-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv