La sfârșitul anului trecut, mai exact pe 27 decembrie, un tânăr s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă, fără nici o explicație, la prima vedere. Era în mașină cu logodnica și fratele și a cerut imperios să oprească, pentru a-și face nevoile fiziologice. În realitate, după ce a coborât din mașină, s-a îndepărtat puțin, iar apoi s-a aruncat de pe pod, în apă!

În zadar l-au căutat scafandrii pe Alexandru Ilie Vlădilă, în vârstă de 24 de ani! Trupul tânărului a dispărut, înghițit de ape. Asta până joi seara, 21 martie 2019, când oamenii au zărit un cadavru plutind în Dunăre. Trupul neînsuflețit a fost scos din apă și dus la Morgă, pentru necropsie și identificare.

Vineri, 22 martie, oamenii legii au avut confirmarea: decedatul este Alexandru Vlădilă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/drama-a-fost-gasit-cadavrul-tanarului-care-s-a-aruncat-de-pe-pod-la-cernavoda-in-decembrie-53901.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/drama-a-fost-gasit-cadavrul-tanarului-care-s-a-aruncat-de-pe-pod-la-cernavoda-in-decembrie-53901-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv