Un copil de 4 ani este în stare gravă, după ce remorca unui tractor s-a răsturnat, vineri, peste el, vineri, în localitatea Cisnădioara, județul Sibiu.

Potrivit Poliției Sibiu, șoferul unui tractor a basculat pământul din remorcă, a lăsat remorca ridicată și a părăsit vehiculul fără să observe că, în partea laterală, între tractor și pământul descărcat, este un băiețel în vârstă de aproximativ 4 ani.

„Remorca a intrat în balans și s-a răsturnat peste copil. Copilul locuiește în apropiere și ar fi ieșit neobservat din curtea casei”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Reprezentanții ISU Sibiu au transmis că s-au efectuat manevre de resucitare la fața locului, apoi copilul a fost transportat la Spitalul de Peditrie din Sibiu, stare lui fiind critică.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/copil-de-4-ani-in-stare-grava-dupa-ce-remorca-unui-tractor-s-a-rasturnat-peste-el-53911.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/copil-de-4-ani-in-stare-grava-dupa-ce-remorca-unui-tractor-s-a-rasturnat-peste-el-53911-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv