Un șofer al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța a fost agresat, vineri seara, de mai mulți tineri, iar în urma loviturilor el și-a pierdut cunoștința și a fost transportat de urgență la spital.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, conducătorul autobuzului RATC CT-10-EXD de pe linia 2-43 a fost lovit, vineri seara, de un grup de tineri, pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, colț cu strada Plopilor.

Bărbatul, care se afla în timpul serviciului, și-a pierdut cunoștința în urma agresiunii și a fost transportat de urgență la spital.

“La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție care a deschis o anchetă pentru prinderea făptașilor”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Municipalitatea face apel către persoanele care au informații ce pot ajuta la identificare agresorilor să sune la numărul de telefon 0241/694.960.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/constanta-sofer-ratc-batut-de-mai-mulsi-tineri-pana-si-a-pierdut-cunostinta-53913.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/constanta-sofer-ratc-batut-de-mai-mulsi-tineri-pana-si-a-pierdut-cunostinta-53913-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv