Cunoscuta actriță și cântăreață Barbra Streisand susține că îi crede pe cei doi bărbați care l-au acuzat pe Michael Jackson că i-a abuzat sexual în copilărie, însă se întreabă de ce părinții acestora le-au permis să doarmă în casa cântărețului, notează Press Association vineri.

În documentarul “Leaving Neverland”, James Safechuck și Wade Robson povestesc în detaliu cum regele popului i-a invitat în copilărie la ferma sa unde i-a abuzat sexual.

Filmul a fost întâmpinat cu furie de moștenitorii lui Jackson, care neagă acuzațiile și susțin că documentarul “o încercare jalnică și patetică” de a face bani de pe urma superstarului.

Într-un interviu acordat The Times, Streisand, în vârstă de 76 de ani, susține că îi crede “în mod clar” pe Robson și Safechuck și îl descrie pe Jackson, cu care a refuzat o dată să facă un duet, drept persoană “foarte dulce și foarte copilăroasă”.

“Nevoile sale sexuale erau așa cum erau, provenind din ce copilărie sau ADN a avut. Poți să spui că au fost ‘molestați’, dar acei copii, așa cum i-ați auzit spunând (pe Robson și Safechuck), erau încântați să fie acolo. Amândoi s-au căsătorit și amândoi au copii, așa că nu i-a omorât”, a completat actrița.

Întrebată dacă este furioasă pe Jackson, Streisand a mărturisit: “Este o combinație de sentimente. Mă simt prost pentru copii. Mă simt prost pentru el. Vina, cred, e a părinților, care au permis copiilor lor să doarmă cu el”.

De altfel, mamele celor doi, Stephanie Safechuck și Joy Robson, apar în “Leaving Neverland” pentru a povesti despre experiența avută cu Jackson.

În timp ce Stephanie a mărturisit că nu a reușit să-și protejeze fiul, Joy susține că regretă decizia de a-și lăsa copilul alături Jackson la ferma Neverland. 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbra-streisand-sustine-ca-ii-crede-pe-cei-doi-barbati-care-l-acuza-pe-michael-jackson-de-abuzuri-sexuale-53900.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbra-streisand-sustine-ca-ii-crede-pe-cei-doi-barbati-care-l-acuza-pe-michael-jackson-de-abuzuri-sexuale-53900-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv