Compania Wepa, cu acționariat german, a stocat o cantitate suplimentară de 600 de tone de hârtie igienică în depozitele din Marea Britanie, pentru a putea menține aprovizionarea în cazul unui Brexit fără acord, informează joi BBC.

Directorul executiv al companiei, David Potts, spune că în prezent compania folosește transportul pe apă pentru importuri, renunțând la camioane.

Supermarketurile au aunțat recent că unul dintre efectele situației din Marea Britanie este creșterea cererii pentru hârtie igienică.

David Potts crede că există persoane care depozitează bunuri înainte de expirarea termenului ieșirii din UE.

În lipsa unui plan negociat pentru a menține funcționare bună a comerțului după Brexit, există temeri că verificările vamale și modificările normelor de frontieră ar putea duce la întârzieri în circulația mărfurilor.

Compania Wepa vinde hârtie igienică și prosoape de bucătărie în supermarket-urile Lidl, Morrisons, Sainsbury și Tesco.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/in-marea-britanie-companiile-fac-stocuri-de-hartie-igienica-pregatindu-se-de-un-brexit-fara-acord-53889.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/in-marea-britanie-companiile-fac-stocuri-de-hartie-igienica-pregatindu-se-de-un-brexit-fara-acord-53889-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv