Un șofer de 48 de ani care a înjurat un alt șofer, fiind beat, a fost oprit, la Craiova, cu focuri de armă, după ce a fugit de polițiști. Bărbatul a fost rănit în piciorul stâng și dus la spital.

Potrivit unor surse din Poliție, în noaptea de marți spre miercuri, polițiștii din Craiova s-au sesizat cu privire la faptul că între doi șoferi avea loc un conflict verbal.

Polițiștii au fost informați de către unul dintre șoferi că celălalt l-a înjurat, fiind beat. Întrucât șoferul bănuit că era beat a plecat cu mașina de la fața locului, polițiștii au pornit în urmărirea lui. La un moment dat, bărbatul a coborât din mașină și a încercat să fugă, însă polițiștii au tras 4 focuri de armă în plan vertical, iar pentru că nici așa nu a oprit, a fost tras un foc spre picioarele bărbatului. Acesta a fost rănit în piciorul stâng.

Polițiștii au chemat un echipaj medical și șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 48 de ani, din Craiova, se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-sofer-beat-oprit-de-politisti-cu-focuri-de-arma-53866.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-sofer-beat-oprit-de-politisti-cu-focuri-de-arma-53866-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv