Un imigrant african a incendiat un autobuz școlar, miercuri, la periferia orașului italian Milano, în semn de protest față de moartea extracomunitarilor în Marea Mediterană, mai mulți elevi fiind intoxicați cu fum, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate italiene.

Un bărbat originar din Senegal în vârstă de 47 de ani, cetățean italian, a oprit autobuzul școlar pe care îl conducea, a dat jos 51 de elevi cu vârste între 11 și 14 ani și doi adulți și a incendiat vehiculul.

“Vreau să se termine cu oamenii morți în Marea Mediterană”, a strigat șoferul autobuzului în timp ce a incendiat vehiculul în zona San Donato Milanese, la periferia orașului Milano, relatează site-ul cotidianului La Repubblica.

Cel puțin 12 copii și doi adulți au fost transportați la spital din cauza unor forme ușoare de intoxicare cu fum.

Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate italiene, șoferul se numește Ousseynou S., este originar din Senegal, a primit cetățenie italiană în 2004 și are antecedente penale pentru conducerea unui vehicul în stare de ebrietate și pentru agresarea unui minor. În autobuz se aflau elevi ai unei școli generale de la periferia orașului Milano.

Unul dintre elevi a sunat la carabinieri, iar șoferul autobuzului a fost reținut. Vehiculul a ars în totalitate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-imigrant-a-incendiat-un-autobuz-scolar-in-italia-mai-multi-elevi-s-au-intoxicat-cu-fum-53869.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-imigrant-a-incendiat-un-autobuz-scolar-in-italia-mai-multi-elevi-s-au-intoxicat-cu-fum-53869-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv