Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a oferit prima reacție după ce a confirmat că Daniel Dobre va fi noul său antrenor cu normă întreagă. Sportiva din Constanța a explicat motivele care au dus la această decizie. Halep și Dobre au mai lucrat împreună și în trecut.

”Am mai lucrat cu el înainte și mă cunoaște foarte bine. Sunt fericită că este în echipa mea. Am încredere în el și am avut o bună colaborare în trecut. Cred că cel mai important lucru este că mă simt bine alături de el și că avem o conexiune foarte bună”, a spus Halep, conform simonahalep.com.

Înainte de turneul Premier Mandatory de la Miami, Halep, stafful său, dar și Irina Begu, s-au fotografiat în vila pe care cele două jucătoare au închiriat-o pe durata turneului din Florida.

Halep a încercat o colaborare cu Thierry van Cleemput, care i-a fost recomandat chiar de Cahill, însă nu a funcționat. Rămâne de văzut dacă această colaborare cu Daniel Dobre va fi doar de moment sau nu. Florin Segărceanu a anunțat recent că Halep și Dobre vor lucra pentru puțin timp: “Am înțeles că o va ajuta doar o săptămână pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziție. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei”, a spus Segărceanu, pentru Telekom Sport.

Turneul de la Miami se desfășoară în perioada 18 – 31 martie. Premiile totale se ridică la suma de 9.035.428 de dolari. Halep va intra în competiție din turul secund.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-sunt-fericita-ca-daniel-dobre-este-in-echipa-mea-53873.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-sunt-fericita-ca-daniel-dobre-este-in-echipa-mea-53873-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv