Un bărbat din Târgoviște a fost amendat de către polițiștii locali cu 500 de lei, după ce a aruncat 200 de litri de zeamă de varză prin sistemul de scurgere al balconului, aflat la etajul doi al unui bloc.

Potrivit Poliției Locale Târgoviște, oamenii legii au fost sesizați marți că un bărbat a deversat zeamă de varză prin sistemul de scurgere al balconului, „fiind emanate mirosuri pestilențiale”.

Polițiștii locali au constatat că un bărbat în vârstă de 44 de ani a aruncat, de la etajul 2 al imobilului în care locuiește, aproximativ 200 litri de zeamă de varză.

Bărbatul a fost amendat cu 500 de lei.

Poliția Locală Târgoviște recomandă oamenilor să nu arunce pe domeniul public substanțe, lichide sau reziduuri menajere care ar putea polua sau ar putea crea disconfort vecinilorPoliția Locală Târgoviște recomandă oamenilor să nu arunce pe domeniul public substanțe, lichide sau reziduuri menajere care ar putea polua sau ar putea crea disconfort vecinilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/caz-incredibil-barbat-amendat-dupa-ce-a-aruncat-200-de-litri-de-zeama-de-varza-din-balcon-53864.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/caz-incredibil-barbat-amendat-dupa-ce-a-aruncat-200-de-litri-de-zeama-de-varza-din-balcon-53864-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv