Un bărbat din orașul Lipova a fost reținut de polițiștii din județul Arad după ce, marți, și-a ucis fratele geamăn, înjunghiindu-l cu un cuțit. Din primele informații, cei doi s-au certat din cauza unei moșteniri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Crima a avut loc, marți, într-o locuință din orașul Lipova, județul Arad.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad, doi frați gemeni, cu vârsta de 51 de ani, s-au luat la ceartă pentru o moștenire.

La un moment dat, unul dintre bărbați a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe fratele său în zona pieptului, iar victima a decedat în scurt timp.

Polițiștii din orașul Lipova au reușit să îl prindă imediat pe agresor, care este acum cercetat pentru omor calificat. Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-barbat-si-a-ucis-fratele-geaman-dupa-ce-s-au-certat-pentru-o-mostenire-53849.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-barbat-si-a-ucis-fratele-geaman-dupa-ce-s-au-certat-pentru-o-mostenire-53849-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv