Codrin Ștefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea rămână internat în spital, iar medicii îi vor face infiltrații „care să îl pună pe picioare” în perioada următoare când vor fi alegeri. Secretarul general al PSD a precizat liderul social-democrat va ajunge la operație din iunie încolo.

„E în continuare internat. Nu, nu a fost operat și se pare că nu vrea să fie operat. Medicii o să găsească o soluție intermediară, adică o să îi facă infiltrații care să îl pună pe picioare în perioada următoare când avem campanie și alegeri, dar tot la operație va ajunge după luna iunie. Momentan este încă sub observația medicilor. Este încă internat. Va ieși din spital atunci când medicii care îl tratează stabilesc. A căzut și el de acord că medicii au prioritate când este vorba de sănătatea lui”, a afirmat Codrin Ștefănescu, marți, pentru MEDIAFAX.

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie și probleme cervicale, potrivit unui anunț făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta a adăugat că CEx al PSD, care trebuia să aibă loc joi pentru validarea listei candidaților la europarlamentare, va fi reprogramat pentru o dată ulterioară. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/stefanescu-despre-dragnea-e-internat-medicii-o-sa-ii-faca-infiltratii-ca-sa-il-puna-pe-picioare-53853.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/stefanescu-despre-dragnea-e-internat-medicii-o-sa-ii-faca-infiltratii-ca-sa-il-puna-pe-picioare-53853-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv