Anca Si Piticii, în vârstă de 34 de ani, mama a doi copii, a fost atacată în plină stradă și lovită cu bestialitate de o bandă de adolescenți din Doncaster, South Yorkshire. Motivul atacului l-ar fi reprezentat faptul că “este poloneză”, transmite Daily Mail.

Atacul rasial s-a petrecut vineri, după ora 23.00. Femeia își scotea lucrurile din porbagajul mașinii și le-a cerut tinerilor, care făceau scandal la miezul nopții, să păstreze liniștea pentru că la acea oră copiii ei, în vârstă de trei și șase ani, dormeau.

Atunci, adolescenții au trântit-o la pământ și au lovit-o cu bestialitate, femeia suferind mai multe traume faciale.

“Am reușit să scap și să fug la ușa vecinilor mei ca să le cer ajutorul. Aceștia au ieșit și au încercat să calmeze spiritele”, a povestit Anca Si Piticii, care a ajuns la spital în urma rănilor suferite, relatează Daily Mail.

Mai mult, tinerii violenți i-au distrus gardul locuinței și au avariat mașina prietenului său, parcată în dreptul casei, și au urmărit-o aproape până în casă.

“Au început să bată la ușa mea. I-am auzit apoi plecând și am văzut un SUV negru accelerând”, a adăugat românca.

Femeia a povestit că deși a solicitat imediat ajutorul poliției, oamenii legii au refuzat să îi ia vreo declarație timp aproape două zile de la momentul atacului.

“După atâtea ore, poliția nu a reușit să-mi ia o declarație. M-au sunat 20 de ore mai târziu anunțându-mă că este sâmbătă seara, barurile sunt pline, și nu se pot ocupa de cazul meu”, a subliniat Anca Si Piticii.

“Singura mea armă, ca mamă singură, pentru a-mi proteja copiii, este poliția. De ce erau adolescenți de 13-15 ani pe stradă în acea oră? Serviciile sociale ar trebui să se implice și să ia măsuri serioase”, a mai spus femeia.

Un purtător de cuvânt al poliției din South Yorkshire a declarat că a fost înregistrată plângerea femeii și o anchetă a fost deschisă în acest caz.

Potrivit datelor oficiale, în Marea britanie, au fost înregistrate peste 90.000 de atacuri rasiale în ultimele 12 luni, în crește cu 17% față de anul precedent.

Potrivit analiștilor, numărul atacurilor rasiste s-a mărit considerabil după referendumul privind Brexit și atacurile teroriste din 2017.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/romanca-batuta-cu-bestialitate-in-marea-britanie-de-o-banda-de-adolescenti-pentru-ca-este-poloneza-le-ceruse-sa-pastreze-linistea-pentru-ca-dormeau-copiii-53845.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/romanca-batuta-cu-bestialitate-in-marea-britanie-de-o-banda-de-adolescenti-pentru-ca-este-poloneza-le-ceruse-sa-pastreze-linistea-pentru-ca-dormeau-copiii-53845-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv