BERBEC
Primiți sfaturi astăzi de la toată lumea. Trebuie să aveți răbdare pentru că lucrurile bune vin astăzi doar la cei care știu să aștepte,.

TAUR
Vă ingrijorează ceva legat de casă. Timp de câteva ore nu o să vorbiți cu nimeni și o să faceți multe calcule, insă seara veți primi o veste uimitoare.

GEMENI
Sunteți foarte sociabili și cunoașteți oameni noi ce se dovedesc a fi exact genul vostru de prieteni. Acesta poate fi începutul unei relații speciale.

RAC
O zi destul de bună la locul de muncă. Proiectul care v-a dat bătăi de cap în ultima perioadă începe să își arate roadele și sunteți pe deplin mulțumiți. Profitați la maximum de asta.

LEU
Aveți multă treabă, așa că uitați de pauze. Nu vă implicați în discuții care nu au legătură cu jobul. Altfel, o să vă prindă miezul nopții la birou.

FECIOARĂ
Fiți mai atenți în alegerea prietenilor. Vă deschideți prea repede sufletul în fața oamenilor pe care abia îi cunoașteți și cineva s-ar putea să vă rănească.

BALANȚĂ
Cel drag observă că treceți printr-o perioadă dificilă și că nu vă găsiți locul. Va încerca să ușureze totul punând la cale o surpriză care o să vă bucure.

SCORPION
V-ați născut pentru a conduce. La această concluzie ajungeți astăzi și începeți un proiect personal în care vă puneți speranțe mari și aveți încredere că aceasta este șansa voastră.

SĂGETĂTOR
Toată ziua o să fiți plini de energie și harnici. Nu ratați șansa de a arăta ceea ce puteți la serviciu. Unul dintre șefi este cu ochii pe voi.

CAPRICORN
O zi bună pentru călătorii și afaceri. Dacă aveți de gând să plecați în vacanță, acum ar fi bine să vă luați biletul.

VĂRSĂTOR
Aveți parte de un mic succes, dar în afară slujbei. Se anunță și un câștig financiar în plus. Vă puteți îndrepta direct către magazine pentru a vă satisface un capriciu.

PEȘTI
Vă mențineți pe o linie de plutire. Nu faceți nimic care să vă strice confortul, dar nici nu acceptați sarcini suplimentare care v-ar putea aduce niște bani în portofel.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/horoscop-marti-19-martie-ce-ne-rezerva-astrele-intr-o-zi-de-primavara-fabuloasa-53841.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/horoscop-marti-19-martie-ce-ne-rezerva-astrele-intr-o-zi-de-primavara-fabuloasa-53841-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv