Cel puțin șase persoane, printre care un copil, au fost rănite din cauza unui accident în lanț produs luni pe un drum național din județul Brăila. Patru mașini și un microbuz s-au ciocnit pe un sector de drum unde vizibilitatea era redusă din cauza fumului provenit de la un incendiu.

Starea și numărul exact al victimelor nu sunt cunoscute încă, deoarece echipajele de salvare au ajuns de puțin timp la locul accidentului, produs pe DN21, între localitățile Albina și Valea Cânepii, județul Brăila.

Din primele informații furnizate de reprezentanții ISU Brăila, cel puțin șase persoane, printre care un copil, au fost rănite. Copilul nu este grav rănit, în timp ce celalalte victime primesc îngrijiri la fața locului sau sunt transportate la spital.

Reprezentanții IPJ Brăila au anunțat că patru mașini și un microbuz s-au ciocnit. În urma impactului, un autoturism s-a răsturnat.

Centrul Infotrafic a anunțat că circulația rutieră pe DN21 (E584) Brăila – Slobozia este întreruptă pe ambele sensuri între localitățile Albina și Valea Cânepii, județul Brăila, deoarece vizibilitatea este extrem de redusă, din cauza unui incendiu de miriște.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/5-masini-s-au-ciocnit-din-cauza-fumului-de-la-un-incendiu-de-vegetatie-6-persoane-ranite-53830.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/5-masini-s-au-ciocnit-din-cauza-fumului-de-la-un-incendiu-de-vegetatie-6-persoane-ranite-53830-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv