O femeie în vârstă de 87 de ani, din orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș, a murit în urma unui incendiu produs în apartamentul în care locuia, după ce a adormit cu țigara aprinsă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incendiul s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un apartament din orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, la sosirea echipajelor la locul intervenției s-a constatat că incendiul s-a manifestat într-o singură cameră. Pompierii au descoperit în încăpere o femeie moartă, în vârstă de 87 de ani.

„În urma cercetărilor efectuate la locul intervenției, s-a constatat că incendiul s-a propagat de la o țigară lăsată aprinsă”, a informat ISU Timiș.

Reprezentanții instituției cred că bătrâna ar fi adormit cu țigara aprinsă.

Pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cinci subofițeri. Pompierii au reușit să stingă flăcările într-un timp scurt, astfel încât incendiul nu s-a extins la celelalte camere sau apartamente vecine.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/batrana-de-87-de-ani-moarta-intr-un-incendiu-dupa-ce-a-adormit-cu-tigara-aprinsa-53239.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/batrana-de-87-de-ani-moarta-intr-un-incendiu-dupa-ce-a-adormit-cu-tigara-aprinsa-53239-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.